Na 4 jaar weer Ronde van het Purmerplein. Only Friends was erbij!

Vele evenementen zijn de vorige jaren in het water gevallen en meestal was de Covid pandemie daar debet aan. Gelukkig kon de wielerronde “Ronde van het Purmerplein” dit jaar wel weer gefietst worden. Hoe leuk is dat?

En de wielren-toppers van Only Friends waren erbij en deden met 14 renners mee. De Ronde werd gereden onder een mooi lente-zonnetje en onze kanjers deden mee op gewone racefietsen, driewielers en ligfietsen.

Het in groten getale opgekomen publiek moedigden onze renners op een hartstochtelijke manier aan en dat vonden ze natuurlijk prachtig! Als ware profs werd het parcours afgelegd en tussendoor werd gezwaaid naar publiek en bekenden.

De trainers zagen alle renners keurig finishen en voor velen van hen was het hun eerste medaille. Want dat kregen ze allemaal: een heuse gouden medaille. Hoe mooi is dat!

Only Friends kon zich op deze manier goed presenteren in Amsterdam Noord en heeft ook weer bijgedragen aan de bekendheid van onze mooie club. Na mog wat lekkers in het clubhuis, gingen de helden moe maar voldaan op weg naar huis.

We bedanken de organisatie van de Ronde van het Purmerplein voor dit mooie evenement en dat Only Friends er weer aan mee mocht doen.