De tweede editie van het Grote Muziekfestijn van Only Friends

entree-algemeen-met-qr_website-420px

Zaterdagavond 10 december is het weer zover! De 2e editie van Het Grote Muziekfestijn ten behoeve van Only Friends! Een keur van artiesten maakt hun opwachting om van deze avond een groots Amsterdams spektakel te maken! Iedereen werkt belangeloos mee aan dit fantastische feest ten behoeve van Only Friends, zodat kinderen en jongeren met een beperking in hun sportcentrum kunnen blijven sporten! Het feest is voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk en kost maar €15,00! Kom jij ook?

De onlinekaartverkoop is gestart!!

Bestel je tickets NU online! Klik hier!

Koop Tickets!Dennis Gebbink is oprichter van sportclub Only Friends en initiatiefnemer van het Friendship Sports Centre. Dennis ontdekte dat zijn zoon Myron, die een motorische handicap heeft, niet op zijn plaats was bij een reguliere voetbalclub. In 2000 besloot Dennis – zelf groot voetballer – een club op te richten voor kinderen en jongeren met een handicap: Sportclub Only Friends. Inmiddels sporten er ruim 600 kinderen en jongeren bij ons en bieden we 25 verschillende sporten!

10 jaar na de oprichting werd de droom van Dennis werkelijkheid en is het Ronald McDonald Centre, inmiddels omgedoopt tot Friendship Sports Centre, gerealiseerd; een sportcentrum voor kinderen en jongeren met een geestelijke en/of lichamelijke handicap of chronische ziekte. In dit mooie multifunctionele sportcomplex kan iedereen heerlijk en naar hartenlust sporten en helemaal zichzelf zijn.

GastonZaterdagavond 10 december a.s. gaat het gebeuren: het Grote Muziekfestijn van Only Friends!

Zaal open 19:30

Aanvang   20:00

Einde        01:00

Het Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1927 ED Amsterdam

Door ons netwerk van fantastische mensen hebben wij ongelofelijke dingen kunnen realiseren waardoor wij dit jaar de 2e editie van het grote Muziekfestijn van Only Friends organiseren. Medewerking van Vrienden Amstel Live die bereid is ons te sponsoren, Gaston Starreveld die de avond presenteert, een bekende bierbrouwer die ons fantastisch helpt, een bekende Amsterdamse Horeca onderneming die ons steunt, het geluid en licht wordt belangeloos verzorgd, talloze vrijwilligers, een professioneel beveiligingsbedrijf en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En natuurlijk last but not least, de medewerking van diverse bekende artiesten die dit doel belangeloos steunen en een spetterend optreden willen verzorgen waar iedereen een geweldige avond aan gaat beleven! Een knalfeest voor een financiële impuls aan Only Friends en het Friendship Sports Centre opdat de kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren kunnen blijven sporten!

De onlinekaartverkoop is gestart!!

Koop Tickets!Je kunt hier je tickets online bestellen en afrekenen met iDeal via je eigen bank.
De kaarten kosten €15,00 per persoon + €1,50 administratiekosten.

Bestel je tickets NU online! Klik hier!

Kaarten zijn ook aan de deur verkrijgbaar!