Ode aan Dennis Gebbink

Sinds de opening van ons super mooie sportcentrum, Friendship Sports Centre, alweer 6 jaren geleden, staat er een groot bord met sponsoren bij de ingang.

Dennis en Myron vallen elkaar ontroerd in de armen

Dennis en Myron vallen elkaar ontroerd in de armen

Dit bord bevat de namen van bedrijven en organisaties die het sportcentrum mogelijk hebben gemaakt en nog steeds ondersteunen. Het bord was echter aan een opknapbeurt toe en dat moment werd aan gegrepen voor een ode aan onze Dennis (Gebbink).

Dennis is zowel DE oprichter van sportclub Only Friends maar ook DE geestelijk vader en stuwende kracht van het sportcentrum, sinds dit jaar Friendship Sports Centre geheten. Volgens velen werd het terecht tijd om dat ook zichtbaar te maken op het Centre en waar kan je dat het beste doen dan aan de poort waar iedereen binnenkomt en het kan zien.

In aanwezigheid van familie, collegae en sponsoren werd het nieuwe bord onthuld en zagen Dennis en zijn zoon Myron, met wie het allemaal begonnen is, tot hun verbazing en grote blijdschap een schitterende foto van hun tweeën en daarnaast een mooie tekst. Vol van emotie vielen ze elkaar in de armen en bleven zo minuten lang elkaar knuffelen met tranen in de ogen. Niet alleen bij hen maar ook bij de aanwezigen werd menig traantje weggepinkt. Wat een schitterend moment en wat een terechte ode aan onze Dennis! En zoals Dennis altijd zegt: “op naar het 100-jarig bestaan van Only Friends en het Friendship Sports Centre!”