Memorial Week bij Only Friends

Only Friends is een sportclub waar vaker dan bij een reguliere sportclub ons kinderen en jongeren ontvallen. Bij een dergelijke zeer trieste gebeurtenis (ook van vrijwilligers) werd er altijd al aandacht gegeven bij het overlijden in de vorm van een rouw advertentie en -protocol en nu hebben we een memorial waarop hun sterren prijken waardoor ze voor altijd in ons hart bij ons zijn.

Dennis, onze oprichter, heeft de tekst bedacht “Zolang er sterren aan de hemel staan, zal Only Friends van je houden” en staat tegenwoordig ook op een schitterend monument bij ons op het Friendship Sports Centre.

Dit monument is mogelijk maakt door Fonds 1999 van een bevriende relatie en was vandaag, vrijdag 25 juni, het middelpunt en de start van de Memorial Week. Een week waarin we onze overleden helden herdenken en vanochtend werd geopend met de kranslegging door Dennis en zijn zoon Myron met wie sportclub Only Friends alweer 21 jaar geleden is begonnen. Veel leden, vrijwilligers en ook Older Friends waren aanwezig bij de plechtigheid en legden bloemen. Een mooie bloemenpracht in de vorm gelegd van een ster was al aanwezig en aangeboden door Holex/Leandre van Rees waarvoor onze dank.

Komende week kan iedereen die dat wil bloemen, gedichten e.d. neerleggen bij het monument en zittend op de bankjes denken aan onze dierbaren. Zondag 4 juli word de Memorial Week afgesloten met een voordracht door Dennis en een mini concert door Laise Sanches met als laatste song “You’ve got a Friend”.

Only Friends; meer dan een unieke en bijzondere sportclub!