Joke de Kruijf

Joke de Kruijff van Roy Beusker

Dit jaar beleeft een van onze ambassadeurs een bijzonder jaar, namelijk haar 25-jarig jubileum! Genoeg reden om deze veelzijdige vrouw in het zonnetje te zetten. Zangeres, danseres en actrice: Joke de Kruijf.

Joke de Kruijf is geboren in Amsterdam en opgegroeid in Amsterdam Noord. Zij schitterde in ontelbare musicals, waaronder ‘The Phantom of the Opera’, ‘Les Miserables’, ‘Willeke, de musical’, ‘Grace, de musical’ en haar laatste productie ‘1953, de musical’.

Naast zingen en dansen geeft zij workshops aan jonge mensen die het musicalvak in willen, verzorgt zij stemtrainingen en: is zij ambassadeur van Only Friends! Omdat Dennis en Colinda Gebbink al vanaf hun jeugd bevriend zijn met Joke, voelt zij zich zeer betrokken bij sportclub Only Friends.

Binnenkort is Joke te zien bij de ‘Musical Classics’ op 30 en 31 maart in Rotterdam, waar zij o.a. het nummer ‘Samen zijn’ van Willeke zal zingen, samen met Willeke Alberti. Afgelopen donderdag zong zij dit mooie nummer al bij KoffieMAX.

Namens alle Friends feliciteren wij Joke van harte met haar jubileumjaar!

Geniet ervan Joke, we zijn er bijzonder trots op dat zo’n grote musicalster zich als ambassadeur inzet voor onze sportclub, dank je wel.

Meer informatie over Joke de Kruijff vindt u hier: website Joke de Kruijf

 

 

Foto: Roy Beusker

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *