Friendship Sports Centre, thuisbasis van Only Friends, ontvangt keurmerk

Op donderdag 7 december j.l. ontving Friendship Sports Centre, het huis van Only Friends, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat overhandigd aan Peter Bak, chef kok van het Friendship Sports Centre.

Het behalen van dit keurmerk is alleen mogelijk door de inzet van alle medewerkers. Dankzij hun enthousiasme en motivatie is dit hoge niveau bereikt. De medewerkers verdienen zeker een groot compliment voor deze prestatie.

Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont Friendship Sports Centre aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring, waarbij wordt getoetst op ruim 400 punten. Friendship Sports Centre behaalde een 9,6. Hiermee is het keurmerk ruimschoots behaald! En…is het Friendship Sports Centre het eerste sportcentrum met het keurmerk Veiligvoedsel.nl

Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor het verhogen van de voedselveiligheid in Nederland. Met jaarlijks ongeveer 350.000 tot 650.000 voedselvergiftigingen en infecties in Nederland waaraan 20 tot 200 mensen per jaar overlijden is dit geen overbodige luxe.

Het Friendship Sports Centre is ook een perfecte locatie om een evenement te organiseren. Van sportdag tot personeelsfeest en van vergadering tot teambuildingsactiviteiten; de mogelijkheden zijn legio.