Amstel Hotel trouwe vriend van Only Friends

Only Friends prijst zich gelukkig met vele trouwe en warme vrienden, waaronder het fantastische Amstel Hotel. Wie kent ze niet?

Voor degenen die het niet weten; hieronder staat een mooie omschrijving afkomstig van de website van het Amstel Hotel zelf.

InterContinental Amstel Hotel Amsterdam is een vijfsterren superior hotel, gekarakteriseerd door zijn lange geschiedenis van oprechte gastvrijheid en onvergetelijke ervaringen. Vanaf 26 april 2016 viert het hotel zijn 150ste jubileum, precies 150 jaar na het begin van de bouw. Het hotel ontving zijn eerste gasten in 1867 en wordt sindsdien geprezen om zijn koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. Geniet van het karakter van een ‘grand residence’ – met het hoge plafond, de monumentale trap en schitterende kroonluchters –, en de persoonlijke ontvangst door onze Clefs d’Or conciërges die u begroeten aan de antieke balie in de lobby.

Jolanda Kamies en Jeroen van Zon met onze Dennis

Het Amstel Hotel steunt Only Friends al jaren met o.a. mooie items voor fondsenwervende evenementen en we vierden ons 15-jarig jubileum met het vrijwilligersfeest bij hen. Afgelopen week waren Jolanda Kamies en Jeroen van Zon bij ons op de koffie en kwamen kijken naar hun reclamebord dat wij als dank voor hun trouwe vriendschap langs het hoofdveld hebben opgehangen.

Jeroen gaat helaas het Amstel Hotel verlaten, wij bedanken hem voor zijn vriendschap en wensen hem heel veel succes en plezier bij zijn nieuwe werkgever, het Spaarne Gasthuis.

Amstel Hotel en Only Friends for ever Friends!