Olga Commandeur laat Older Friends zweten

Wie kent haar niet? Olga Commandeur, die ’s ochtends op tv iedereen thuis laat bewegen. Onlangs was ze bij Only Friends en om precies te zijn bij Older Friends.

Op de website van Olga Commandeur valt het volgende te lezen:

Naast “Nederland in Beweging!”, waarmee ik al vanaf 2000 dagelijks meer dan 100.000 mensen voor de “buis” laat meebewegen, geef ik met veel plezier en succes presentaties, interactieve workshops en clinics in het land om een vitale leefstijl te promoten. Mijn deelnemers leren veel over zichzelf, hun lichaam, voeding, wat bewegen met je doet en het belang van een goede houding. Natuurlijk bewegen we ook altijd heerlijk op muziek met elkaar. 

Zweten bij Older Friends met Olga Commandeur

Olga was op bezoek bij Older Friends (de “oudjes” die op woensdag en vrijdag bij Only Friends sporten) en had een mooi programma voor hen in petto. En denk maar niet dat je je pet kon drukken want deze energieke dame heeft de zweep er op een positieve manier over en houdt iedereen scherp en bij de les. De “oudjes” waren blij verrast dat ze mochten bewegen met deze tv-personality en haar in het echt mochten meemaken. Vol enthousiasme deed iedereen dan ook mee op de opzwepende muziek en aanwijzingen van Olga. Hoe leuk was dat allemaal weer? Langs deze weg, nogmaals heel veel dank Olga!

Er is nog plaats bij Older Friends en heeft u interesse kom dan woensdag- of vrijdagochtend langs of stuur een mail naar info@onlyfriends.nl