20 nov. E-Top speelt voorwedstrijd tegen ‘Only Friends’

Logo FC PurmerendOp zondag 20 november a.s. speelt het eerste team van FC Purmerend thuis de derby tegen IVV uit Landsmeer. Een wedstrijd waar, afhankelijk van het weer, normaal gesproken altijd veel toeschouwers op af komen.

Wij hopen dat het die dag mooi en droog weer is en vele toeschouwers eerder de weg naar Sportpark Weidevenne eerder weten te vinden want voorafgaand aan deze derby is er de bijzondere voorwedstrijd:

 E-Top FC Purmerend – Only Friends

Only Friends, met het schitterende Ronald McDonald Centre in Amsterdam Noord als thuis basis (het eerste sportcentrum in West-Europa dat is ontworpen voor kinderen en jongeren met een handicap), biedt jongelui met een beperking de gelegenheid om volop van de sport te genieten.Naast het voetbal zijn er nog zo’n 15 sporten waar aan deelgenomen kan worden w.o. duiken, hockey, honkbal, kickboksen en rolstoelbasketbal.

Het is voor de pupillen van FC Purmerend niet zomaar een wedstrijd maar dus een wedstrijd tegen een team dat bestaat uit jongens en meisjes met een beperking in de leeftijd van 7 tot 10 jaar.

Leuk voor het pupillen team van FC Purmerend, (wederom succesvol in de strijd om de DEEN Cup bij FC Volendam),  want door Only Friends te promoten voetballen deze jongens al anderhalf jaar met het logo van Only Friends uit Amsterdam op hun wedstrijdshirt.

Een vaste kracht in het team van Only Friends is Danique Groothuizen uit Purmerend die dan ook een “thuiswedstrijd” speelt en hopelijk door vele buurtgenoten aangemoedigd zal worden.

De wedstrijd, op een half veld, begint om 12.15 uur en duurt 2 x 20 minuten en wordt afgesloten met de traditionele penalty series.

Na de wedstrijd gaan beide teams met de selectiespelers van FC Purmerend en IVV op de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *