Dutch Beach Masters – ren voor Only Friends

 

Extreme Obstacle Run

Extreme Obstacle Run

Tijgeren, tunnel kruipen, strobalen, hordelopen, containers en autobanden zijn voorbeelden van de vele extreme obstakels tijdens de eerste Dutch Beach Masters Extreme Obstacle Run in IJmuiden aan Zee op zaterdag 19 april. Sportclub Only Friends is naast Spieren voor Spieren het goede doel gekoppeld aan dit evenement. Het complete bedrag dat binnengehaald wordt tijdens en rondom Dutch Beach Masters wordt 50/50 verdeeld tussen beide goede doelen.

Extreme Obstacle Run

Een parcours (met afstanden van 6, 12 en 18 kilometer) bestaande uit diverse originele extreme obstakels op het breedste strand van Nederland, IJmuiden aan Zee. Over het strand, door de duinen, door de jachthaven en over de pier. Reken maar op een kick!
Deze run is gebaseerd op de bootcamp, die de afgelopen jaren een trend in fitness land is geworden. Deze intensieve vorm van training is overgewaaid uit de Verenigde Staten met zijn oorsprong in het Amerikaanse leger. Sporters kunnen nu ook in Nederland hun grenzen verleggen tijdens de Dutch Beach Masters Extreme Obstacle Run op 19 april a.s.. Deelnemers zullen tot het uiterste moeten gaan en zullen getest worden op doorzettings-, uithoudingsvermogen en teamwork.

Charity-buddy ticket

Dutch Beach Masters ondersteunt met een deel van de inkomsten twee goede doelen: Spieren voor Spieren én Sportclub Only Friends. Dit doen zij aan de ene kant door € 1,50 per ticket te doneren, aan de andere kant via het Charity-buddy ticket.
Vind jij het parcours namelijk niet zwaar genoeg en wil je iets doen voor het goede doel? Dan is het Charity-buddy ticket iets voor jou. Dit houdt in dat jij samen met een buddy een zandzak van 7,5 kilo het complete parcours dient mee te nemen. Als team krijg je daarbij de verplichting om vooraf minimaal 100 euro op te halen voor het goede doel, bij bijvoorbeeld vrienden, kennissen, buren en collega’s.

Doe mee aan Dutch Beach Masters en steun Only Friends

Wil je meer informatie over Dutch Beach Masters of je direct inschrijven? Ga dan naar www.dutchbeachmasters.nl.

Doe mee en vertel het verder, want met jouw deelname steun jij Stichting Sportclub Only Friends!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *