Duiken bij Only Friends

[myyoutubeplaylist 0SlRf8YexQA?HD=0;rel=0;showinfo=0]

Deze prachtige film is gemaakt door Johan Smakman, duikinstructeur bij Only Friends en mede-oprichter van stichting NJOY DIVING.  De vrijwilligers van deze duikclub zijn allen zeer ervaren duikinstructeurs, die met veel enthousiasme de sporters van Only Friends kennis laten maken met het duiken.

De stichting NJOY DIVING is ontstaan in 2009 en heeft als doel personen van jong tot oud met een lichamelijke of verstandelijke beperking kennis te laten maken met de duiksport. De belevenis van het ademen onder water, het kijken onder water, maar vooral het spelen onder water is een sensatie die kinderen met een beperking ondervinden als bijzonder prettig.

Onder water voelen zij zich even niet beperkt in het bewegen, voelen ze zich zo licht als een veertje en ervaren zij de stilte als zeer rustgevend. Duiken heeft een heel ontspannende invoed op veel van onze sporters. Zelfs kinderen die moeite hebben met zwemmen, omdat ze angstig zijn in het water, laten zich zonder problemen in een duikpak mét flessen hijsen,  nemen moeiteloos het ademen met de apparatuur over, om zich vervolgens te laten meevoeren naar de wondere wereld onder water.

Inmiddels hebben al meer dan 60 sporters kennis gemaakt met de duikles bij Only Friends van NJOY DIVING.
Only Friends bedankt de instructeurs die zich op zo’n professionele manier belangeloos inzetten voor onze sporters. De film laat niet alleen zien dat duiken echt een stoere sport is, maar laat vooral zien dat het plezier dat de Friends onder water beleven, ervan af spat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *