‘Benefit Night’ groot succes!

FOTO persbericht

Foto: Paul Ridderhof

Zaterdagavond 14 december 2013 vond de eerste grote Benefit Night plaats op het Ronald McDonald Centre. Dankzij de belangeloze inzet van de goede relaties van het Ronald McDonald Centre Only Friends werd het een enorm succes.

Benefietavond
Zo’n twee jaar geleden ontstond het idee om een bijzondere avond te organiseren voor mensen die Only Friends en het Ronald McDonald Centre een warm hart toedragen en wellicht een bijdrage zouden willen leveren om onze mooie sportclub draaiende te houden.
14 December was het dan zover: een fantastische benefietavond met een overheerlijk diner, swingende artiesten en interessante veilingitems.
Presentator Eddy Zoey zorgde van begin tot het einde voor een ongedwongen en feestelijke sfeer en Johan van Streun wist als veilingmeester de topstukken overtuigend onder de aandacht te brengen. Joke de Kruijff ontroerde de gasten met prachtige songs, New Timeless trok alle aanwezigen de dansvloer op met hun swingende nummers en als klap op de vuurpijl kwam Ruth Jacott nog even langs aan het einde van de avond!

Steun
Het Ronald McDonald Centre en sportclub Only Friends kunnen financiële steun goed gebruiken, want het blijven realiseren van de droom die Dennis Gebbink voor ogen heeft voor ‘zijn’ sporters met beperking, vereist nogal wat. Gelukkig beschikt zowel het Centre als Only Friends over gedreven medewerkers, die zich met hart en ziel inzetten om een benefietavond te doen slagen. De presentaties van Dennis Gebbink, Sonja Robben en Jacques Parson maakten veel indruk, waarop door de gasten gul werd geboden op de diverse veilingitems.

Opbrengst
Dat bleek ookuit de opbrengst, die ver boven de verwachting uitkwam op maar liefst 82.200 EUR! Een prachtig bedrag, waar het Ronald McDonald Centre en sportclub Only Friends enorm dankbaar voor zijn. Want, zonder financiële steun geen Centre, zonder Centre geen mogelijkheden voor kinderen met een beperking om te sporten. En sporten is zo ontzettend belangrijk voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte, soms zelfs van levensbelang.

Dank
Vooral dankzij de enthousiaste inzet van de medewerkers van onze relaties is de Benefit Night een zeer geslaagd evenement geworden en zeker voor herhaling vatbaar. Dus, zorg dat u erbij bent volgend jaar!
We bedanken de volgende zeer gewaardeerde ‘Friends’ hierbij dan ook graag voor de geweldige samenwerking tijdens Benefit Night 2013:

Evenenementenorganisator
EGO Company, Spiros Chalos en Peter Natrop

Hoofdsponsoren
NH Hotels
VHC Jongens B.V.

Entertainment
EGO Company

Presentatie
Eddy Zoëy
Johan van Streun

Horeca
Heineken
Number 1
Lavazza
O Original
Quichekeurig
GSA group|
VM Vis
Ragazzi
Lamb Weston

Techniek
AMCO Lightning
VME
Orangerental

Vormgeving
Urban Perception

Artiesten
Joke de Kruijf
Eric Out
Compagnie Newa
New Timeless
Hip!
Eddy Zoëy
Ruth Jacott

Niet te vergeten:
Kappé
Alle vrijwilligers RMDC en Only Friends
ROC van Amsterdam
Studio Gemini Paul Ridderhof

Fijne feestdagen allemaal!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *