Atletiekbaan Noord-Holland officieel geopend

 

Elvira Sweet doet Only Friends Yell

Elvira Sweet doet Only Friends Yell

Op 24 april heeft gedeputeerde Elvira Sweet van de provincie Noord-Holland in Amsterdam een werkbezoek gebracht aan het Ronald McDonald Centre en sportclub Only Friends. Tijdens dit bezoek vond de feestelijke opening  plaats van de Atletiekbaan Noord-Holland.

Startschot

Te midden van tientallen jonge sporters met een beperking gaf Mevrouw Sweet woensdagmiddag het startschot voor de 100 meter sprint en moedigde zij de verspringers aan tijdens de les atletiek. Met het lopen van deze wedstrijd openden de kinderen de Atletiekbaan Noord-Holland bij het Centre officieel. Naast het deelnemen aan de les atletiek sprak Elvira Sweet met Dennis Gebbink, oprichter en directeur van sportclub Only Friends en Sonja Robben , directeur van het Ronald McDonald Centre.

Medaille

Alle deelnemers kregen uit handen van Sweet een medaille omgehangen als dank voor hun deelname. Met een glimlach en een mooie ervaring rijker verliet Mevrouw Sweet aan het eind van de middag het Complex van het Centre. Only Friends en het Centre hebben een goede indruk achtergelaten.

Subsidie

de ontwikkeling van het Centre, waaronder de aanleg van de atletiekbaan, is mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de provincie Noord-Holland uit 2009. Het bezoek vormt de afronding van deze subsidie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *