adidas geweldig voor Only Friends

Afgelopen vrijdag werden de nieuwe kledingpakketten van adidas uitgereikt aan de vrijwilligers van Only Friends. Hoe gaaf is dat?

Only Friends had jarenlang Le Coq Sportif als kledingsponsor voor vrijwilligers en de kinderen. Heel triest is echter dat het bedrijf dat Le Coq Sportif als merk had, failliet is gegaan door het onderuit gaan van V&D en Scapino. Even zaten we in de piepzak want hoe nu verder met de kleding?

Door de samenwerking met Ajax, die inmiddels ook al weer een jaar oud is (de tijd gaat snel, zucht…), hebben we al vele mooie dingen mee gemaakt en zo ook het contact met adidas.

Myron in (een deel van) het nieuwe outfit van adidas

adidas was meer dan bereid om de positie van kledingsponsor over te nemen. We sprongen een gat in de lucht want hoe cool is het dat een mooi en wereldberoemd merk als adidas ons wil helpen! Samen met hen hebben we een kledingpakket samengesteld voor de vrijwilligers en ook voor de kinderen en jongeren. Overigens had adidas voorafgaand al alle Ajax-tenues, waar onze voetballers in spelen, gesponsord.

Afgelopen vrijdag was het dan zover; medewerkers van adidas kwamen naar Only Friends om de pakketten per maat samen te stellen en later in de middag uit te reiken aan de vrijwilligers. Wat fantastisch, wat een groot feest en wederom een mooi moment in de historie van Only Friends.

De passessie voor de kinderen is inmiddels ook achter de rug en wordt de kleding voorzien van mooie bedrukking en het schitterende Only Friends logo dat gefabriceerd is in Japan.

Lieve vrienden van adidas; HEEL VEEL DANK voor jullie GEWELDIGE sponsoring en dat we maar heel veel jaren Friends van elkaar mogen zijn!