ABN AMRO sponsort Only Friends Disco

IMG_4239Vrijdag 29 november was het feest in het clubhuis van het Ronald McDonald Centre!

Only Friends organiseerde samen met de ABN AMRO Foundation een Disco-avond in het clubhuis.

Toen wij om kwart voor acht binnenkwamen was het clubhuis al helemaal gevuld met jongeren en hun ouders. De jongeren kwamen natuurlijk om met elkaar te dansen, de ouders om weer eens gezellig bij te praten.

Cocktails
Drankjes en snacks waren gesponsord door ABN AMRO en er was zelfs een echte cocktailbar voor kinderen met cocktails in allerlei smaken en kleuren. De muziek en de aankleding was weer uitstekend verzorgd door vrijwilligers van Only Friends.

All Stars
De sfeer werd helemaal top toen de bekende HipHop groep ‘All Star Fresh’ uit Purmerend een spetterend optreden gaf met een groep van 7 jongens en meiden, waarvan er eentje nr 5 is op hiphopgebied en een meedoet aan Junior Dance van de AVRO. Deze sportieve groep betrok de jongeren van Only Friends ook bij hun optreden, waar vol enthousiasme op werd gereageerd.

Rob Ronalds
Het werd helemaal feest toen de bekende Nederlandstalige zanger Rob Ronalds het hele clubhuis op z’n kop zette met bekende oerhollandse meezingers, waarop jong en oud spontaan uit volle borst meezong. Geduldig liet hij zich met fans op de foto zetten en sommigen mochten zelfs met hem zingen in de microfoon.

Voor onze jongeren van Only Friends is het fantastisch dat er zo nu en dan een discoavond wordt georganiseerd, want een sociaal leven is juist voor hen zo belangrijk.
Daarom: veel dank aan ABN AMRO en de vrijwilligers van Only Friends!

De wervelende danseres op de foto is Nina (fitness en watersport en spel).

 

Foto: Ruud Schildmeijer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *