23 mei: Politiedag 2012

[myyoutubeplaylist -_z-Ukr-v_0?HD=0;rel=0;showinfo=0]

Als er één evenement in het oog sprong vorig jaar, dan was het wel de Politiedag. Ook dit jaar zal de Politie Amsterdam-Amstelland Only Friends een onvergetelijke dag gaan bezorgen, getuige bovenstaand filmpje.

Gabrielle Rondaij, al geruime tijd een gewaardeerd kickbokstrainer bij Only Friends én politieagente, roept aan het einde van dit prachtige filmpje alle sporters van Only Friends op om deel te nemen aan de politiedag.

Team Building
Het initiatief voor deze politiedag ontstond bij de politie zelf. Zij wilden graag hun jaarlijkse Team Building Dag op het Ronald McDonald Centre organiseren. Zo werd de politiedag een evenement met een tweeledig karakter.
Aan de ene kant zorgen de Friends, sporters, vrijwilligers en stagiaires, ervoor dat de politiemensen een onvergetelijke teamdag beleven door samen te voetballen, kickboksen of rolstoelbasketballen.
Aan de andere kant zorgt de politie ervoor dat de sporters van Only Friends een spectaculaire dag beleven, waar zij nog lang over napraten.

Boeven vangen en ‘stenen’ gooien
Vorig jaar werden de kinderen bij de openening verrast door een spectaculaire boevenvangst, die zich voor hun ogen afspeelde. Onder luid gejuich en loeiende sirenes werd de boef afgevoerd. Vervolgens mochten de sporters verschillende politie-activiteiten doen, zoals gooien met ‘stenen’ naar de ME, zittend op een politiemotor de sirene laten afgaan, een rondje rijden in een politiebusje of vingerafdrukken af laten nemen. De breedglimlachende gezichten zullen de politiemensen niet snel vergeten.

Samen sporten
Wat zo mooi is aan dit evenement, is dat je iedereen met volle teugen ziet genieten.  Kinderen, ouders, trainers, politiemensen… iedereen beleeft het op zijn eigen manier en geniet. Samen sporten verbindt mensen met elkaar!

Geniet ook nog even van het prachtige politiedag filmpje van 2011:
klik hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *