20 okt. Move Day bij Only Friends!

Move Day bij Only FriendsNa het grote succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer Move Day bij Only Friends!

A.s. donderdag 20 oktober zijn alle sporters van Only Friends samen met de jeugd van de omliggende wijk Nieuwendam-Noord welkom voor een sportieve dag vol leuke activiteiten. De dag staat in het teken van kennismaken, verbinden, elkaar helpen en van elkaar leren.

Nu ben je natuurlijk een beetje nieuwsgierig geworden naar wat er a.s. donderdag allemaal te beleven valt? Nou vooruit, hier alvast een tipje van de sluier van wat je allemaal kunt verwachten:

  • Bootcamp op het buitenterrein: Hoe stoer en sterk ben jij? Kun jij de zware oefeningen doen zoals klauteren, opdrukken, springen?
  • Voetbal-skills op het Johan Cruyff Court: Laat zien wat je kunt met de voetbal. Met hulp van Edward van Gils van Streetkings, een wereldberoemde straat/panna voetballer!
  • De binnen instuif: Lekker springen op het luchtkussen, kunstjes doen op de tumbelingbaan, je energie kwijt bij kickboksen, meedoen aan een wedstrijdje rolstoelbasketbal, een wedstrijdje zaalvoetballen of je hoogtevrees overwinnen op de klimmuur!
  • En we gaan ook nog met z’n allen lunchen!

Een geweldig programma dus! Wij hopen dat er veel Friends én veel jongeren uit de wijk zullen komen, zodat we er met z’n allen weer een leuke en sportieve dag van kunnen maken!

Tot donderdag!

Nikita van Weenen

Stagiaire Only Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *