14 sep. Open Dag Cruyff Foundation

Poster Johan Cruyff Foundation Open Dag 2011Altijd al eens meer dan 25 verschillende sporten op één dag willen beoefenen? Dan is de Open Dag van de Johan Cruyff Foundation zeker iets voor jou! 

De Johan Cruyff Foundation bestaat 14 jaar! Daarom is de Open Dag dit jaar grootser dan ooit! Zoals altijd staat dit evenement in het teken van sport, plezier en informatie!  Op deze dag kunnen jongeren, met maar ook zonder beperking, deelnemen aan o.a. (rolstoel)basketball, atletiek, judo, (rolstoel)hockey, voetbal, paardrijden, fietsen, zitvolleybal, fitness, roeien, dansen en nog veel meer sporten. Ook Only Friends is aanwezig met voetbal, handbal, streetdance en kickboksen!

Daarnaast zijn er ook extra activiteiten als een klimwand, luchtkussen, spelenkermis, games, enz. In totaal zijn er meer dan 30 sporten & activiteiten waar je aan mee kunt doen!

De Open Dag in het kort:

  • 14 september 2011, Olympisch Stadion Amsterdam
  • Gratis deelname
  • Inschrijven is verplicht (en kan individueel of als groep)
  • De dag duurt vanaf ongeveer 12.15 tot 17.00 uur
  • Speciaal voor jongeren met een beperking (lichamelijk, verstandelijk, visueel en/of auditief), maar ook toegankelijk voor jongeren zonder beperking
  • Voor deelnemers van  ongeveer 5 t/m 25 jaar
  • Meer dan 30 verschillende sporten & activiteiten plus optreden van een bekende artiest
  • Samen sporten met bekende sporters & BN-ers (vorig jaar o.a. Johan Cruijff, William Spaaij, Esther Vergeer, Raoul Heertje, Fouradi en vele anderen)
  • Informatiemarkt over verschillende sporten en een aandenken voor alle kinderen

 Geef je op!

Lijkt het je ook leuk om te komen, geef je dan zo snel mogelijk op. Opgeven voor de Open Dag kan via de website www.cruyff-foundation.org. Kijk in de blauwe balk onder het kopje Evenementen > Geef je op!  > selecteer Open Dag en vul het formulier in. Inschrijving vindt plaats op volgorde van inschrijving. Je ontvangt binnen een week een  ontvangstbevestiging waarin staat aangegeven of er plek is. Opgeven voor deze dag is verplicht!

Leden van Only Friends hoeven zich niet in te schrijven, omdat Only Friends al als groep ingeschreven is.

Veel pezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *