Winterstop OF en Streetdance met Pyke en Jermaine

Woensdag 14 december was de laatste Streetdance-les voor de aanvang van de Winterstop. Onze dansende Friends werden verrast door de aanwezigheid van X-Factorzangers Pyke Pos en Jermaine Fleur.

Bij veel sporten was het die dag de laatste les van het jaar en aan het eind van iedere les werden diploma’s uitgereikt door de trainers. De sporters hadden dat diploma wel verdiend na een jaar goed hun best te hebben gedaan op het voetbalveld, in de dojo of in de sporthal.

Handtekeningen
Vaak stond er op het diploma naast de handtekening van de trainer, nog een handtekening van de oprichter van Only Friends, Dennis Gebbink of van een beroemde sporter. Op het Kickboks-diploma stond bijvoorbeeld de handtekening van Andy Souwer, tweevoudig K1 Kampioen. Een hele eer natuurlijk en onze sporters toonden vol trots hun sportrapporten aan ouders en begeleiders.

Bij Streetdance mochten ouders en begeleiders ook meedoen aan de dansles. Veel moeders lieten zich van hun beste kant zien en swingden vol overgave mee met hun kroost. X-Factorzangers Pyke en Jermaine konden natuurlijk niet achterblijven en deden enthousiast mee met de kinderen. Na de les namen ze ruim de tijd om met alle kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Pyke en Jermaine zijn twee betrokken artiesten die zeer onder de indruk waren van de prestaties van de kinderen van Only Friends en van het Ronald McDonald Centre. Beiden willen zich graag voor onze club inzetten en daar is Only Friends heel blij mee.

‘s Avonds keerden de kinderen moe, tevreden en met prachtige diploma’s huiswaarts, óp naar de Kerstvakantie!

Winterstop
De winterstop duurt t/m zondag 15 januari. Maandag 16 januari gaan alle Only Friends activiteiten weer met nieuwe energie van start.

Only Friends wenst iedereen hele fijne Kerstdagen en veel sportplezier in het nieuwe jaar!

Foto: Het Streetdance Team met op de voorgrond Stanley de Vries, uiterst rechts Jermaine Fleur en achteraan Pyke Pos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *