Vele organisaties steunen Only Friends

Only Friends is afhankelijk van sponsoren en donaties in tal van geuren en kleuren. Van groot tot klein, van bedrijven tot scholen, van collega sportclubs tot rotaries. Hoe fijn is het dat velen ons steunen! 

Voetbalclub Roda ’23

De slogan van Only Friends is “Je bent goed zoals je bent!” en dat geldt wat ons betreft ook voor de donateurs en sponsoren. Iedere euro telt maar ook ondersteuning in producten. In de afgelopen maanden zijn er weer tal van activiteiten geweest waarvan de opbrengst naar Only Friends ging om het sporten van onze kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren te kunnen voortzetten. Hartverwarmend!

Rotary Zaandam

In willekeurige volgorde noemen we het winter jeugdvoetbaltoernooi “Happy Football Vibes” bij Roda ’23 waar ook G-teams aan deel namen. Ook volgend jaar zijn we al weer benoemd als het goede doel van dit mooie toernooi bij deze leuke collega voetbalclub. Rotary Zaandam, ook al jaren een Special Friend van ons, hield een sponsoractie en helpt ons daar geweldig mee. College Hageveld uit Heemstede ging met 9 Atheneum klassen schaatsen en ook deze activiteit bracht een fantastisch bedrag op ter ondersteuning van Only Friends. Maar wat we minstens zo belangrijk vinden is dat velen ons in hun hart sluiten en via hun eigen social media kanalen aandacht besteden aan Only Friends. Dat verhoogt enorm de bekendheid van ons en brengt steeds meer kinderen op het spoor naar Only Friends.

We bedanken iedereen (ook hen die we niet met naam hebben genoemd want dit artikel staat voor een ieder) uit de grond van ons hart voor hun enorme steun, hopen met jullie 100 jaar te worden en het sporten met kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren te kunnen doen. Dank, dank, dank!