Rolstoelbasketbal Team Only Friends Bekerwinnaar en Landskampioen

Only Friends bestaat inmiddels al weer ruim 19 jaar en is ooit begonnen met voetbal maar snel kwam door ook rolstoelbasketbal bij. Enige jaren terug is die afdeling uitgebreid met een eredivisie-basketbalteam.

Kampioenen van Nederland en winnaars van de beker

Ons eredivisie-team doet het ieder jaar goed zowel in de competitie alsook internationaal en in het bekertoernooi van Nederland. Voor dat laatste stond het team op 30 maart in de finale tegen Arrows ’81 uit Rotterdam. En raad eens wat? De beker was voor de 3e keer op rij voor Only Friends. Hoe gaaf is dat?!

Maar de koek was nog niet op want op 18 mei mocht Only Friends aantreden in de finale om het landskampioenschap tegen Devedo uit Ermelo. Deze finale werd gewonnen en daarmee was ook het landskampioenschap binnen en ook dit voor de 3e keer op rij! Hoe cool is dat?!

De goede lezer, en dat bent u, komt dan tot de terechte conclusie dat Only Friends maar liefst 3x op rij de dubbel heeft gepakt in Nederland.
Van harte spelers, coaches, staf en natuurlijk de vele mee gereisde supporters met dit fantastische resultaat! Chapeau! De enorme beker gaat een mooi plekje krijgen in de nieuwe prijzenkast van Only Friends. En wat zou het leuk en terecht zijn als onze kanjers op het sportgala van de stad Amsterdam zouden worden uitgenodigd!