The Crunch voor Only Friends

The Crunch spinningmarathon 2014

Tientallen leden van Fitness en Healthclub The Crunch hebben afgelopen zondag in het Ronald McDonald Centre 2.900 euro bijeen gebracht voor Sportclub Only Friends door deel te nemen aan de vier uur durende spinning marathon of de twee kickboksclinics. Dit bedrag is inclusief de opbrengst van de loterij die later op deze dag plaats vond.

Spinning met Grischa Niermann

Om 11:00 uur ging de spinning marathon onder leiding van Grischa Niermann van start. Maar liefst 28 fietsen stonden opgesteld in de sporthal van het Ronald McDonald Centre. Er werd vier uur lang achter elkaar in een moordend tempo gefietst door leden en vrienden van Fitness en Healthclub The Crunch uit Amsterdam-Noord. Sommige fietsen werden gedeeld door duo’s, anderen werden door één persoon de gehele vier uur lang bemand.

Leren kickboksen met Ernesto Hoost

Aanvullend gaf Ernesto Hoost, ambassadeur van Only Friends, later die middag twee keer een kickboksclinic in de dojo van het Ronald McDonald Centre. In totaal hebben 40 mannen zich in het zweet gebokst en de fijne kneepjes van het kickboksen geleerd.

In de prijzen

Na afloop van de spinning marathon en de kickboksclinics konden alle sporters en supporters genieten van een lekker hapje en drankje. Aan het einde van de middag vond er nog een loterij plaats waar diverse mooie prijzen uitgereikt werden. Mark Bak, één van de sporters bij Only Friends, trok de winnende lootjes en mocht de prijzen ook overhandigen aan de desbetreffende winnaars.

De deelnemers aan het sportevenement van The Crunch hebben in totaal 2.900 euro bijeen gebracht voor Sportclub Only Friends.

Volgend jaar weer

Fitness en Healthclub The Crunch heeft aangegeven zich volgend jaar weer voor Only Friends in te willen zetten met dit sportevenement, echter zijn ze dan van plan om 500 fietsen beschikbaar te stellen. Only Friends is The Crunch enorm dankbaar voor de organisatie en de mooie opbrengst van dit mooie sportevenement.

The Crunch kickboksclinic door Ernesto Hoost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *