Stem op Only Friends voor de Grote Gift t.w.v. € 50.000,-

 logo_3mfonds

Die witte passagiersbus met het grote Only Friends logo, wie herkent hem niet! Helaas is deze bus flink op leeftijd en heeft Only Friends een nieuwe bus hard nodig voor het vervoeren van alle jeugdige sporters.
De aanschaf van een nieuwe bus kost aardig wat geld, maar gelukkig is Only Friends goedgekeurd door de jury van het 3M Fonds om deel te nemen aan de Grote Gift. Only Friends maakt dit jaar dus kans op 50.000 euro, waarmee de nieuwe bus gefinancierd kan worden.

Stem op Only Friends via 3M Fonds en help ons om de Grote Gift te winnen!

Grote Gift

De Grote Gift van het 3M Fonds bestaat uit een eenmalige gift van 50.000 euro aan een Goed Doel in Nederland. Bij de beoordeling van de Goede Doelen speelt innovatie een belangrijke rol: het Goede Doel dat het meest innovatieve project, of op de meest innovatieve manier stemmen heeft geworven of de meest innovatieve manier van presenteren heeft, maakt een extra grote kans om de Grote Gift uiteindelijk te winnen.

Stemmen

Tot en met 31 oktober 2013 kan er op Only Friends gestemd worden via de website van het 3M Fonds.
Op 1 november is de top 5 per categorie (drie categorieën). Van de 15 Goede Doelen zal de jury maximaal 5 organisaties selecteren voor de 3M Fonds Finale.

Let op:

  • Er kan slecht één stem per organisatie, per e-mailadres worden uitgebracht.
  • Dubbel uitgebrachte stemmen worden achteraf verwijderd.
  • Wanneer het vermoeden bestaat dat stemmen, op wat voor manier dan ook, worden gemanipuleerd, worden de stemmen waarop dit vermoeden rust ongeldig verklaard. Het 3M Fonds behoudt zich het recht voor iedere (andere) actie te ondernemen die zij in dit verband nodig acht. In het ergste geval kan het betreffende Goede Doel uitgesloten worden van deelname.
Hoe kan je Only Friends extra helpen?

Het is mogelijk om via de website van het 3M Fonds een aanbeveling te doen door een filmpje in te sturen van maximaal 2 minuten: Waarom vind jij Only Friends zo bijzonder? Waarom heeft Only Friends het geld voor de nieuwe bus zo hard nodig? Wat is jouw ervaring met Only Friends?
Wil jij ons helpen door zo’n filmpje voor ons te maken en naar hen op te sturen?
Verder hopen wij natuurlijk niet alleen dat jullie op ons zullen stemmen, maar dat je dit nieuwsbericht, onze Facebook berichten, tweets en LinkedIN discussie met zoveel mogelijk mensen deelt. Des te meer stemmen, des te groter de kans dat Only Friends de Grote Gift zal winnen!

Over 3M Fonds

Wereldwijd werkt 3M met het Community Giving Program: ondersteuning van projecten op sociaal, educatief en milieugebied. 3M Nederland heeft het 3M Fonds opgericht met als doel goede doelen en niet-commerciële organisaties te ondersteunen.

Het 3M Fonds kent drie pijlers:

  1. De Grote Gift een jaarlijkse donatie van € 50.000 aan een Goed Doel in Nederland.
  2. De Helpende Hand, 3M’ers – onder werktijd – aan het vrijwilligerswerk (heeft u een idee?).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *