Sidney Bito Nederlands Kampioen Handbiking

Sidney Bito, Only Friends-lid in hart en nieren, is afgelopen weekend Nederlands kampioen handbiking geworden; wauw wat een prestatie!

Sidney Bito“Verre weg mijn grootste prestatie in mijn prille handbike carrière, Nederlands kampioen!” zo schreef Sidney op zijn Facebook pagina. Pas 3 jaar doet hij aan handbiking waarvan de laatste 2 jaren met professionele begeleiding en ondersteuning. Tot nu toe, en dat is niet gek, zonder noemenswaardige overwinningen maar nu is het dan zo ver!

Na een snelle 1e ronde over het parcours was het deelnemersveld al aardig uiteen getrokken en zat onze Sidney bij een mooie kopgroep.
Zijn mede kopgenoten waren mannen van kaliber die al menig prijs in de wacht hadden gesleept maar Sidney liet zich daar niet door frustreren en was vast beraden om een prijs in de wacht te slepen. En dat lukte…en dat werd zelfs de 1e prijs! Chapeau! Sidney werd Nederlands Kampioen!

“Wat mij ook bij blijft, is voor het eerst in mijn leven het Wilhelmus werd gespeeld met mij in de hoofdrol…kippenvel gevoel was dat. En dat ik ook voor een jaar lang het rood wit blauw shirt mag dragen op alle wedstrijden.”, zo vertelde een trotse Sidney ons.

Namens iedereen van Only Friends feliciteren wij Sidney met dit fantastische resultaat! Hulde!Sidney Bito