Mooie avond met Older Friends

Only Friends is primair een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking maar omdat we overdag voldoende ruimte hebben op ons mooie sportcentrum, zijn we al weer ruim een jaar geleden met Older Friends begonnen.

Older Friends

Concentratie tijdens de Bingo

Older Friends

Toetje in voorbereiding v 3- gangendiner door onze eigen kok

Older Friends betekent dat we sporten met ouderen (veelal ook met een beperking want die lopen we allemaal op als we ouder worden) en deden dit voorheen alleen op vrijdag maar inmiddels ook op de woensdagen. Er wordt op een leuke, uitdagende en iedere week een andere manier gesport en de gezelligheid is ook alom aanwezig. Zeker ook na afloop wanneer steevast een kop koffie met iets lekkers erbij wordt genuttigd en de laatste Amsterdamse moppen met elkaar worden gedeeld.

Older Friends

Brokkie Mokum

Ook zijn er van tijd tot tijd leuke bijeenkomsten voor de Older Friends, zo ook vorige week. Er werd met elkaar een heerlijk 3-gangen diner verorberd, Bingo gespeeld en meegezongen en gedanst op de klanken van Brokkie Mokum.

Older Friends is dus meer dan alleen maar sporten en zorgt ook voor sociale verbanden en vriendschappen. Met dank aan de Riki Stichting, verwachten we Older Friends met heel veel plezier nog jaren voort te zetten. Hoe leuk is dat!?