Schone ramen op het Ronald McDonald Centre Only Friends

Het familiebedrijf RL Glazenwasserij verzorgt de reiniging van ramen, gevels, wanden en plafonds voor bedrijven in heel Nederland. Samen met zijn zoons Remco en Ricardo runt Aad van der Rassel het bedrijf, wat inmiddels  40 medewerkers groot is. Behalve de glazenwasserij, hun kerntaak, doen zij gevelreiniging en schoonmaakwerk op hoogte.

Special Friend

Zo ook voor ons imposante gebouw het Ronald McDonald Centre Only Friends. Met zijn enorme omvang en vele hoge ramen is het bijhouden van de reiniging een groot en kostbaar karwei. Het onderhoud bestaat uit een jaarlijkse gevelreiniging, vier maal per jaar de ramen van binnen en buiten. In het zwembad loopt dit zelfs op tot een frequentie van tien keer per jaar. Vanaf dag één doen zij dit tot onze tevredenheid en tegen een zeer mooi sponsortarief. RL Glazenwasserij behoort, als structurele sponsor van Stichting Ronald McDonald Centre Only Friends, dan ook tot de bijzondere groep Special Friends.

Deskundig

Het sterke punt van RL Glazenwasserij is het feit dat zij werken volgens de wettelijke eisen en de richtlijnen van de brancheorganisatie. “Daar houden wij ons strikt aan en de klanten weten dat.”, aldus RL Glazenwasserij. Bovendien zijn de medewerkers goed opgeleid. “Waar de gewone schoonmakers ophouden, op anderhalve meter, gaan wij verder. Onze kracht is: zorgvuldigheid naar de klant toe en je houden aan de afspraken.” Aldus dhr. van der Rassel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *