SC Fortuna loopt hard voor Only Friends!

SC Fortuna bij Dam tot DamloopTwee voetbalteams van SC Fortuna uit Wormerveer hebben voor de derde keer de Dam tot Damloop gelopen en wel de afstand van 4 Engelse mijl. De voetballers hebben redelijk weer gehad tijdens de loop. Eind van de dag werd het wat slechter en kwamen er wat buien, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook dit jaar liepen zij weer met veel plezier voor sportvereniging Only Friends.

Only Friends en SC Fortuna zijn met elkaar in contact gekomen door twee vaders, André Groot en Willem Stam. Mika, de zoon van André, heeft lange tijd op zondag judo gedaan bij Only Friends. Toen André vier jaar geleden Willem Stam belde voor zijn ‘goede doelenproject’, namelijk de Damloop ten behoeve van sportclub Only Friends, reageerde Willem onmiddellijk heel enthousiast. Hij kreeg Sportclub Fortuna zover om mee te lopen met de Damloop om daarmee aandacht te vragen en geld in te zamelen voor Only Friends. Sindsdien wordt Only Friends ook elk jaar uitgenodigd voor het Internationale Jeugdvoetbal Toernooi, georganiseerd door SC Fortuna.

De kanjers op de foto zijn: Lize Kop, Jeremy van Gelder, Sander van de Poll, Bilal Zejli, Sven Berkhof, Gijs Bouwen, David Min, Coen Nusse, Iason Gurcay, Ruben Altena, Thijs Hesp, Janoah Rutumalessy, Timo Stam, L. Timmer, G. Abbing, L. van Weert, O. Bauen, M. Zweet.

Only Friends is trots op de band die zij hebben met SC Fortuna. Het is geweldig om te zien dat SC Fortuna onze bijzondere sportclub omarmt en dat zoveel jonge sporters zich voor Only Friends inzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *