Only Friends voetbalteam naar en tegen Barcelona! Hoe cool is dat?

Een paar weken geleden benaderde FC Barcelona (ja HET FC Barcelona van Messie, Neymar en Iniesta) Ajax of zij mee wilden doen aan een G-toernooi in Barcelona. AJAX aarzelde geen moment en benaderde op hun beurt Only Friends of wij namens AJAX mee wilden doen aan dit internationale toernooi.

Barcelona, meer dan een club!

Barcelona, meer dan een club!

Ajax en Only Friends zijn al jaren vrienden van elkaar en koesteren een warme band. Het was dus niet zo gek dat Ajax ons benaderde of wij namens hen mee wilden doen aan het G-toernooi in Barcelona. Immers Ajax ziet Only Friends toch een beetje als hun satellietclub als het gaat om G-voetbal. Het antwoord van Dennis (Gebbink), onze oprichter, was dan ook: “natuurlijk doen we dat HEEL GRAAG!”

Na tal van voorbereidingen als het regelen van tickets, hotel en vervoer ter plekke (dat FC Barcelona voor haar rekening neemt) maar ook het benaderen van spelers en begeleiders, is het a.s. dinsdag dan zover. Om 07.30 uur zal Dennis de spelers en staf vanaf Schiphol op het vliegtuig zetten naar Spanje. Een heuse voetbaltrip gaat dan beginnen en hebben zij een prachtig programma in het vooruitzicht.Barceolna

Na aankomst in Barcelona worden ze met een spelersbus naar het hotel gebracht en gaan daar vandaan voor een tour door de stad en eindigen in het Barcelona-stadion. Diezelfde avond zullen ze daar de wedstrijd Barcelona-Getafe bezoeken en alvorens die wedstrijd begint, gaan ze met de sterren van FC Barcelona op de foto. Messi, Neymar, Suarez, Iniesta, Piqué etc., GEWELDIG en wie zou dat niet willen en hoe uniek is dat niet???

De volgende dag zullen onze kanjers mee doen aan een internationaal toernooi met deelnemers als Chelsea, Everton, Werder Bremen en Barcelona! En Only Friends staat ook in dit rijtje!! Het is toch bijna niet te geloven??? Dat zeiden onze kanjers en ouders ook toen ze door onze Dennis werden benaderd. Maar het is echt waar en daarom slapen onze toppers al een paar nachtjes onrustig maar dat is voorbij als ze samen met 4 begeleiders dinsdag op het vliegtuig stappen.

Barcelona here we come en alvast enorm bedankt (en natuurlijk ook Ajax) voor de fantastische uitnodiging.

Eens te meer is het waar: Barcelona mes que un club!!