Only Friends start met Handboogschieten!

Logo Handboogschieten en Para Archery NHBOoit gedroomd van Robin Hood ? Heb jij altijd al een pijl willen splitsen, al heb je een beperking? Dan is Only Friends Handboogschieten echt iets voor jou!

Only Friends is een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. Zij sporten op het Ronald McDonald Centre in Amsterdam. Only Friends heeft nu bijna 500 leden en er werken meer dan 120 vrijwilligers. Je kunt kiezen uit 15 sporten.  Binnenkort worden dit er 16, want Only Friends start met Handboogschieten!

De beste trainers van Nederland komen naar Only Friends! Supertrots zijn we, want straks kun je les krijgen van de bondscoach (Pier Elzinga), de assistent bondscoach (Reinier van Doornik) en een echte schutter (Silvia Gerrits) van het Nederlands team aangepast handboogschieten! Lees meer over het Nederlands Team op hun website: www.para-archery.nl

Iedere donderdagavond van 19:00 tot 20:00 en van 20:00 – 21:00 kun je komen boogschieten en krijg je les van deze kanjers.

We starten op 29 maart 2012 op het Johan Cruijff Court op het Ronald McDonald Centre. Als het in het najaar te koud en te donker wordt om buiten te schieten verhuizen we naar de sporthal.

Infoboekje Handboogschieten

Zoals bij alle sporten van Only Friends staat plezier en veiligheid voorop. Lekker bewegen en geconcentreerd bezig zijn met pijl en boog is het belangrijkste doel. Maar ook als je Olympisch niveau wilt bereiken ben je van harte welkom!

Afhankelijk van je mogelijkheden schiet je met scherpe pijlen of pijlen met rubber doppen op verschillende leuke of serieuze doelen die dichtbij of ver weg staan. Zo maken we het voor iedereen veilig, leuk en uitdagend!

Folder Aangepast Handboogschieten

Download hier het informatieboekje over Boogschieten en de folder van de Nederlandse Handboogbond over Aangepast Boogschieten.

In deze folder wordt alleen gesproken over lichamelijke beperkingen. Bij Only Friends kun je natuurlijk met iedere beperking meedoen met handboogschieten!

 

[myyoutubeplaylist a38Kk3THt84]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *