Only Friends op de radio bij AmsterdamFM

Only Friends staat regelmatig in de belangstelling van de media en daar zijn we blij mee want dat verhoogt onze bekendheid. Vorige week waren we te gast bij AmsterdamFM. Hoe gaaf is dat?

Jacques Hoendervangers en Johan van Streun in de studio

AmsterdamFM is de cultuurzender van Amsterdam en nodigt gasten uit op de vrijdagmiddag om te praten over de cultuur van de organisatie waarvoor men werkt. Jacques Hoendervangers is de presentator en nodigde Johan van Streun uit om een uur lang te komen praten over Only Friends. Jacques en Johan zijn ook nog eens oud-collegae van Schiphol Group dus het voelde als een soort reünie. Meestal is onze Dennis (Gebbink) aanwezig maar hij genoot eindelijk eens van een vrije middag (op 4 mei) en was samen met zijn lieve vrouw Colinda op pad in Amsterdam langs huizen van Joodse mensen en hun verhalen uit de tweede Wereldoorlog.

Johan nam de honneurs waar en babbelde volop over de mooiste sportclub van Amsterdam en haar fantastische vrijwilligers, stagiaires en ambassadeurs. Klik hier om (een verkorte versie van) de uitzending terug te luisteren!