Only Friends Golftoernooi; het kon/mocht en weer beregezellig

Vrijdag 11 juni was het weer zover. De, inmiddels, 8e editie van het Only Friends Golf toernooi: één van de fondsenwervende evenementen die wij houden om zodoende geld binnen te krijgen om daar de sportactiviteiten van de kinderen mee te financieren.

Wat hebben we met z’n allen hier naar uitgekeken. Sinds lange tijd weer een fondsenwervend evenement te mogen organiseren maar vooral ook weer gezellig met elkaar een mooie dag door te brengen. En gezellig werd het! Hoe fijn is dat?

In de voorbereiding was het eerst afwachten of het door kon gaan, daarna werd het puzzelen hoe we het zouden doen en vervolgens werden de laatste puntjes op de bekende “i” gezet. Vanwege de regels die nog golden werd de groep van golfers (in totaal 18 flights) verdeeld over twee verzamelpunten en werd vanuit daar de golfbaan betreden. Om 12.00 uur vond het startschot plaats en sloegen de flights hun balletjes af. De golfbaan van Waterland lag er als vanouds weer prachtig bij en we bedanken hen dat we ons golfdag aldaar weer mochten organiseren.

Tijdens de 18 holes werden de golfers verrast en verwend met heerlijke baancatering in de vorm van zelfgemaakte baksi-kroketten, overheerlijke gehaktballetjes, wraps en fruitsalade. Dit in combinatie met bubbels, water en vruchtensap en dan hebben we de haringkar met corenwijn nog niet eens genoemd.
Het weer werkte dit keer weer enorm mee en de gezelligheid zorgde toch al voor een enorm goede sfeer. En deze editie werd muzikaal omlijst door DJ Bert!

Iedereen kwam zeer voldaan rond 16.30 uur naar het friendship Sports Centre en ging aan het koude bier met bitterballen. Ondertussen werden er lootjes verkocht voor mooie prijzen en ging de BBQ aan. Tijdens de heerlijke BBQ vond de trekking plaats van de loterij door onze eigen Mark (Bak) en werden de prijzen van het golftoernooi uitgereikt. Alles onder veel jolijt, in grote vriendschap en gezelligheid.

De winnaar van de 8e editie van het Only Friends Golftoernooi is de flight van VHC Jongens, ook alweer jaren een trouwe en fijne sponsor. Naast deze winnaar voelen wij, als Only Friends, ons ook een winnaar met de opbrengst van dik 25 duizend euro’s! Hoe cool is dat?! Wij bedanken alle flight- en lootjes kopers maar ook de vele sponsoren.

Tot slot wederom een mooie quote van een deelnemer: “Dit is en blijft het mooiste golftoernooi van het jaar en volgend jaar zijn we er weer graag bij!” Daarna voegde hij de daad bij het woord om zich, net als 11 anderen, alvast met een flight in te schrijven voor het toernooi van volgend jaar.

Hoe fantastisch is dat!