Only Friends Circus

Kom bij het Only Friends Circus! In de loop van de jaren heeft Only Friends zich ontwikkeld van een sportclub met zo’n 8 sporten tot maar liefst 25 sporten dit jaar. En…daar komt dus nu Only Friends Circus bij!

LOGO OnlyFriends groot CircusWelk kind droomt er niet van, meegesleept worden door de magie van het circus, zelf een artiest zijn? Het circus bij Only Friends wordt uitgevoerd door Circus Blixem en in ons circus heeft iedereen superpowers en is circus een kunst voor ons allemaal! Wil je leren goochelen? balanceren? jongleren? of liever hoog in de lucht zijn? Samen 8 weken circus ontdekken en daarna met z’n alle kunsten tonen aan familie en vrienden!

Spelen is leren! Bij Blixem vertrouwen we erop dat iedereen wil leren en zelf het beste weet wat, hoe en wanneer dat gebeurt. Daarbij vinden wij het belangrijk dat kinderen, groot en klein, de ruimte krijgen om te onderzoeken, te creëren en uit te vinden waar ze gemotiveerd door raken.

Iedereen vanaf 6 jaar is van harte welkom in ons circus, dus ook als je in een rolstoel zit of andere fysieke uitdaging hebt. Samen zullen we onderzoeken wat jou plekje in het circus is!

Only Friends Circus zal een nieuwe afdeling van onze mooie club worden. Weliswaar geen sport, maar we organiseren het op dezelfde manier. Heb je interesse stuur dan een mail naar info@onlyfriends.nl Je wordt dan door ons Intake-team benaderd voor een proefperiode.

Only Friends Circus werkt in blokken en sluit af met een optreden op een evenement.

Het Circus wordt gehouden in de sporthal op de dinsdag van 16.30 tot 17.30 uur.

Deze dinsdagen zijn vastgelegd:

Blok 1: 8 maart (start), 15 maart, 22 maart

Blok 2: 5 april, 12 april

Blok 3: 3 mei, 10 mei,17 mei

Blok 4: 7 juni, 14 juni, 21 juni

Optreden: woensdag 29 juni Jacques Parson Dag!