FC Barcelona op bezoek bij Only Friends

Zoals eerder op onze website te lezen viel, is Only Friends vorig jaar met een voetbalteam op bezoek geweest bij FC Barcelona en speelde daar op een toernooi.

Barcelona, meer dan een club!

Barcelona, meer dan een club en vriend van Only Friends

FC Barcelona (ja HET FC Barcelona van Messi, Neymar, Suarez en Iniesta) benaderde vorig jaar Ajax of zij mee wilden doen aan een G-toernooi in Barcelona. AJAX aarzelde geen moment en benaderde op hun beurt Only Friends of wij namens AJAX mee wilden doen aan dit internationale toernooi. Immers Ajax ziet Only Friends toch een beetje als hun satellietclub als het gaat om G-voetbal. Het antwoord van Dennis (Gebbink), onze oprichter, was dan ook: “natuurlijk doen we dat HEEL GRAAG!” Onze kanjers voetbalden vervolgens tegen Chelsea, Everton, Werder Bremen en Barcelona! Een onvergetelijke ervaring en onze kanjers hebben het er nog vaak over.

Vorige week brachten twee bestuursleden van FC Barcelona een bezoek aan Only Friends op ons prachtige Friendship Sports Centre. De heren Jordi Dura en Alberto Alvarez waren diep onder de indruk en hun kreet FANTASTICO was niet van de lucht. Ze zeiden: “Wij, FC Barcelona, willen graag van jullie leren hoe jullie, Only Friends, dit allemaal doen en organiseren!” Hoe gaaf is het om dat van één van de grootste clubs van de wereld te horen.

IMG_0368’s Avonds werd tijdens een heerlijk diner in restaurant Smaaqt (inmiddels was Ajax (mevrouw Simone Freling) ook aangeschoven) al de nodige informatie uitgewisseld en met een ferme handruk en een knuffel werd de vriendschap tussen FC Barcelona en Only Friends bezegeld.

Barcelona mes que un club en vriend van Only Friends!