Only Friends bij Voerman International en ABN|AMRO

Only Friends, en in het bijzonder onze oprichter Dennis (Gebbink) en zijn zoon Myron, geven regelmatig presentaties over Only Friends en het Friendship Sports Centre aan bedrijven.

Voerman

Presentatie van onze Dennis voor medewerkers Voerman International tijdens ontbijtsessie

De reden hiervan is dat, over en weer, bedrijven/organisaties en Only Friends in elkaar geïnteresseerd zijn. Het verhaal over het ontstaan,de groei en bloei van Only Friends en de realisatie van ons sportcentrum zijn daarnaast ook nog inspirerend voor bedrijven en hun medewerkers. Met passie krijg je dingen voor elkaar en dromen kunnen uitkomen! Zie daar de achtergond van ons en het sportcentrum.

Afgelopen vrijdag 8 april was Only Friends te gast bij Voerman International. Zij zijn al een warme supporter/sponsor van ons en in de vroege ochtenduren hield Dennis in Den Haag op het hoofdkantoor van Voerman International zijn presentatie tijdens een ontbijtsessie in het magazijn van dit bedrijf. VoermanDe medewerkers van Voerman International, de nummer 1 in nationaal en internationaal verhuizen en opslag, luisterden ademloos naar de presentatie van Dennis. Only Friends leeft nu niet alleen bij de directie maar ook bij het voltallig personeel van dit mooie bedrijf. Aan het einde van de ontbijtsessie werd een vrachtwagen van Voerman International onthuld waarop Only Friends staat afgebeeld. Hierdoor helpt Voerman International ons met de verdere verhoging van de bekendheid van onze mooie club! Dank lieve mensen van Voerman International.

Afgelopen dinsdag was Dennis op bezoek in Claus (Partyhouse in Hoofddorp) bij een bijeenkomst van ABN|AMRO Regio Noord West Nederland. Maar liefst 350 medewerkers waren aanwezig en onze Dennis ging met ietwat knikkende knieën het podium op. Natuurlijk helemaal niet nodig want hij had binnen een paar seconden de medewerkers aan zijn voeten liggen. Het eerste ovationele applaus was overigens voor onze Kees (Scholten) die als vrijwilliger zijn 1e werkdag mee maakte en direct met Dennis op stap mocht naar deze bijeenkomst.

Kees en Dennis voorafgaand aan de presentatie

Kees en Dennis voorafgaand aan presentatie

Dennis hield ook hier zijn presentatie, gelardeerd met indrukwekkende filmpjes, en in de stilte van de zaal hoorde je her en der een snif van emotie. Toen Dennis dan ook klaar was, daalde er een enorm applaus op hem neer en wist de, welbespraakte, directeur van Regio Noord West even niet in zijn eigen emotie de dankwoorden te vinden. Hoe mooi is dat?! Iedereen onder de indruk en weer vele vrienden erbij. Onze dank gaat uit naar ABN|AMRO die dit podium (letterlijk en figuurlijk) voor ons weer mogelijk heeft gemaakt.

Circa 350 medewerkers luisteren ademloos toe

Circa 350 medewerkers luisteren ademloos toe