Only Friends bij start van September Sportmaand

In een eerder artikel schreven we al dat ABN|AMRO september heeft uitgeroepen tot Sportmaand en met 700 vrijwilligers het land in trekt.

De kick off (zo heet dat zo mooi) was in het Hoofdkantoor van ABN|AMRO aan de Zuid-as in Amsterdam. In een schitterende zaal kwamen honderden mensen bijeen om de start mee te maken die bestond uit presentaties van Erben Wennemars, Ronald de Boer en onze eigen Dennis (Gebbink).

Dennis in full swing

Dennis in full swing

Erben praatte op zijn eigen, leuke en originele manier ook de presentaties aan elkaar en Ronald vertelde op een nuchtere, humoristische West-Friese manier over zijn carrière. Niets ten nadele van deze topsporters (en chapeau voor wat ze bereikt hebben in hun carrière!) maar de zaal werd vooral stil en luisterde ademloos naar het verhaal van Dennis over Only Friends. Een verhaal dat keer op keer enorm aanspreekt, mensen ontroert en diepe indruk maakt.

5 toppers op een rij

5 toppers op een rij

Dat bleek wel uit de dankwoorden van Erben naar Dennis toe en de enorme knuffel die hij van Ronald kreeg. Deze topsporters hadden goed in de gaten dat Dennis een topprestatie geleverd heeft en nog dagelijks levert. Laten we dus trots zijn op onze Dennis en ons aller Only Friends! Op naar het 100-jarig bestaan!