Only Friends bij Sportgala

De kijkers van de commerciële zender FOX hebben het reeds gezien of kunnen zien in de herhaling. Only Friends was aanwezig op het Sportgala voor Voetballer van het Jaar! Wauw, cool hè?

SportgalaHet Sportgala voor Voetballer van het Jaar is één van de grotere sportgala’s in Nederland en worden de beste voetballers van het afgelopen seizoen in de zogeheten “spotlights” gezet en ontvangen zij prijzen.

Dit jaar was het welhaast de “Vincent Janssen-avond” want deze topvoetballer die 2 jaar geleden nog bij Almere City speelde (alwaar Roy Gebbink, de broer van, teammanager is) en via AZ inmiddels bij topclub Tottenham Hotspurs voetbalt, ontving diverse prijzen en stond volop in de schijnwerpers en vaak op het podium.

Een hele mooie en leuke bijkomstigheid is dat Vincent ambassadeur van Only Friends is en als verrassing voor Vincent kwam onze Dennis met zoonlief Myron en diverse kids van onze club het podium op. Vincent was  blij verrast, legde uit aan het publiek en kijkend Nederland waarom hij ambassadeur was geworden van Only Friends. Daarna kwamen onze Dennis en Myron nog aan het woord en kregen onze sporters een daverend applaus van de zaal met daarin tal van topvoetballers, hun managers en trainers. Weer een mooie mijlpaal in de geschiedenis van Only Friends.

Helaas hebben we nog geen goede bewegende beelden maar de bijgaande foto zegt ook al heel veel.