Older Friends kunnen uitkijken naar een feestelijke kerstlunch

In de maand december zullen de seniroen van Older Friends een smakelijke verrassing gedoneerd krijgen vanuit B&E Catering en Events.

B&E is een lokale cateraar uit Amsterdam-Noord en was op zoek naar een goed doel om een mooie donatie aan te bieden; dit zullen zij doen in de vorm van een lunchbox om thuis af te maken aan de hand van gepersonaliseerde instructievideo’s.

Het idee ontstond nadat B&E in april en mei eerder dit jaar al bezig was met een donatie uit liefdadigheid. Toen heeft B&E ruim 1000 maaltijden verzorgd voor zorgmedewerkers van Evean in Amsterdam-Noord en Amsterdam Zuidoost. Toen in september werd nagedacht over een nieuwe actie voor het einde van dit jaar, was iedereen het er over eens dat Only Friends, als lokaal goed doel, een mooie donatie verdient. Hoe leuk is dat?

B&E Catering en Events verkoopt dit najaar een lunch- of dinerbox om als geschenk te geven aan (zakelijke) relaties of collega’s. De actie heet ‘’Maak van jouw collega (of relatie) een sterrenchef!’’

Per 10 boxen die er verkocht worden stellen ze 1 box beschikbaar voor Only Friends zodat het jaar toch nog een beetje feestelijk afgerond kan worden. Wil je meer informatie over deze actie? Ga naar becatering.nl of ga naar hun LinkedIn pagina