Nike op bezoek bij Only Friends

Veel bedrijven en organisaties weten overdag de weg te vinden naar Only Friends en het Friendship Sports Centre. Zo ook Nike die met zo’n 80 managers uit West Europa op bezoek kwam voor een soort van teambuilding dag.

NikeSteeds meer bedrijven/organisaties maken overdag gebruik van de faciliteiten van het Friendship Sports Centre, het huis van Only Friends, als onze kinderen en jongeren op school of op hun werk zijn. De ene keer is het voor een vergadering, de andere keer voor teambuilding en soms ook voor productpresentaties aan hun klanten. Het mooie is dat het mes dan aan twee kanten snijdt; de bedrijven organiseren hun event in een inspirerende omgeving (al of niet gecombineerd met een mooie presentatie van Dennis of Myron (Gebbink) en een sportclinic) en de inkomsten daarvan zorgen ervoor dat de kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren kunnen sporten. Hoe mooi en interessant is dat? Wilt u of uw bedrijf/organisatie dat ook; stuur gerust een mail naar info@onlyfriends.nl Tal van cateringmogelijkheden kunnen we ook verzorgen!

Terug naar de bijeenkomst van Nike. Maar liefst zo’n 80 managers waren bijeengekomen voor een inspirerende dag en daar hoort de zeer inspirerende presentatie van onze Dennis natuurlijk ook bij. Dennis sluit steevast zijn presentatie af met een mooi filmpje dat hij kreeg als bedankje van een stagiair. Het filmpje gaat over Derek Redmond, een Britse atleet die op de Olympische Spelen in 1992 een hamstringblessure opliep tijdens de finale van de 400 meter. Hij wilde zwaar geblesseerd de finish halen en werd daarbij geholpen door zijn vader. Deze link geeft het indrukwekkende filmpje weer van The Olympian who never gave upNike

Als mega-verrassing voor de Nike-managers was Derek Redmond als special guest uitgenodigd en stonden er opeens twee kanjers (onze Dennis en Derek) op het podium van het clubhuis. Ook Derek had een inspirerende presentatie in petto met o.a. een mooi relaas over “a crazy idea of today, is the standard for tomorrow”. Daarna beantwoordden Dennis en Derek nog vele vragen van de Nike-managers. Met recht werd wederom een mooi event afgesloten met een terecht en daverend applaus.