Muziekfestijn van Only Friends groot succes!

Het grote Muziekfestijn van en voor Only Friends dat op 12 december werd gehouden is een daverend succes geworden in alle opzichten.

Muziekfestijn

Onze Jantje (Heijst)

Jan Heijst, later vooral onze Jantje genoemd, heeft een dochter, Djune, bij Only Friends sporten en nam in september het initiatief om een Muziekfestijn ten bate van Only Friends te organiseren. Hoe mooi is dat?! Dit initiatief werd mede genomen omdat het Ronald McDonald Kinderfonds zich financieel op termijn steeds verder gaat terug trekken en we willen met z’n allen wel dat de kinderen en jongeren van Only Friends tot in lengte van jaren kunnen blijven sporten. Zo ook Jan en daarom dit geweldige idee en initiatief.

Vele vrienden (al of niet uit het verleden), sponsoren en vrijwilligers werden gevonden om het Muziekfestijn handen en voeten te geven. Met tomeloze inzet ging Jan aan de slag en vele uren werden gespendeerd. Al snel vond hij Jacqueline Bak, hoofd van de afdeling feestjes van Only Friends (ook zij mag wel eens genoemd worden), aan zijn zijde en samen trokken ze van leer. Uit hun gezamenlijk netwerk werden vele artiesten gevraagd om belangeloos  voor de kids van Only Friends op te treden. MuziekspektakelIn zeer korte tijd, wat dus een wereldprestatie genoemd kan worden, werden de contouren van de avond steeds zichtbaarder. Aan alles werd gedacht: podium, geluid/licht, barren, VIP-tafels (met super catering), on-line verkoop van tickets, garderobe- en toilet juffrouwen, broodjes worst, snacks van Special Friend Febo, een geweldige presentator etc etc etc.Muziekfestijn

Voorafgaand aan de avond werd met velen de sporthal van Only Friends omgetoverd tot een sfeervolle feesthal en kon het Muziekfestijn van start gaan. Vanaf de 1e minuut knalden het feest en de artiesten, aangezweept door een enorm enthousiaste Gaston Starreveld (Gooeeeedenavond) en gingen de gasten uit hun bol. Wat een gezelligheid, wat een sfeer, wat een avond en … geen onvertogen woord of probleem. Alle ingrediënten voor een fantastische avond waren aanwezig en vielen als puzzel-stukjes in elkaar. Er werd meegezongen, gedanst, gehost en polonaise gelopen. Het voelde, nee het was het feest van vrienden van Only Friends! Het bleef nog lang, op een goede en mooie manier, onrustig onder de klanken van DJ Will-I-Am.

Langs deze weg willen we iedereen; vrienden, vrijwilligers, sponsoren, artiesten (zie de poster in dit bericht voor hun namen), de DJ en de presentator bedanken voor jullie belangeloze inzet! We noemen geen namen omdat we dan zeker weten dat we mensen vergeten en dat willen we niet. Toch willen we 4 mensen extra bedanken en hun namen wel noemen; Jan Heijst, Jessica Sarfaty, Jacqueline en Peter Bak! Dank, dank en nogmaals dank!

Het was een GEWELDIG feest, zorgde voor verbroedering en verdere bekendheid van Only Friends en bracht ook nog eens het geweldige bedrag van maar liefst €52.600,00 op. Kippenvel, warme rillingen en oprechte tranen. Chapeau!!Muziekfestijn