Meld je vandaag nog aan voor Geef Down De Toekomst

Geef Down De Toekomst

Voetbaltoernooi Geef Down De Toekomst wordt dit jaar op vrijdag 24 mei 2014 op het Ronald McDonald Centre in samenwerking met Only Friends georganiseerd door Stichting de Upside van Down. Kinderen en jongvolwassenen met Downsyndroom gaan samen met hun vriendjes zonder Down voetballen. Grote namen zoals Humberto Tan, Jack Spijkerman en Richard Witschge hebben in het verleden meegewerkt aan de voorgaande edities, ook dit jaar zullen er Bekende Nederlanders acte de présence geven.

Voetbaltoernooi en workshops door Only Friends

Geef Down De Toekomst is het sportevenement van het jaar voor kinderen met Downsyndroom. Met twee zeer succesvolle edities in 2012 en 2013 is Geef Down De Toekomst inmiddels een begrip in de Downwereld, maar ook zeker daarbuiten. Een jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen met Down en hun omgeving. Dit jaar vindt Geef Down De Toekomst plaats op zaterdag 24 mei op het sportcomplex van het Ronald McDonald Centre in Amsterdam-Noord. Naast het voetbaltoernooi worden er ook diverse workshops door Only Friends gegeven, waaronder streetdance, kickboksen, atletiek en wielrennen.

Aanmelden voor Geef Down De Toekomst

Voor meer informatie en om je aan te melden voor het voetbaltoernooi op zaterdag 24 mei 2014 gaat u naar http://gddt.nl/aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *