Jonge ondernemers in spé overhandigen cheque aan Only Friends

Op basisschool de Driemaster in Almere kregen de kinderen van de groepen 7 en 8 bijzondere lessen over het starten van een eigen bedrijf.Tijdens de lessen kwamen productontwerp, productie, marketing en verkoop aan de orde. De lessen werden niet gegeven voor de juf maar door een echte ondernemer.

De DriemasterVol enthousiasme gingen de kinderen aan de slag, ontstonden er fantastische ontwerpen van diverse producten en was de stap naar de echte productie en verkoop zo gemaakt. Op de verkoopavond (13 maart jl) werden de producten aan de man gebracht en kon na 1.5 uur het bordje “uitverkocht” al op de muur getimmerd worden. Aan het einde van deze toch al mooie avond werd het bedrag ook nog een keer verdubbeld door een aanwezige ondernemer naar een totaal van €1.528,72!!

Vorige week woensdag mochten de kinderen van de Driemaster de cheque overhandigen aan onze oprichter Dennis (Gebbink) die zichtbaar erg blij was met dit onverwacht hoge bedrag. De kinderen van de Driemaster hebben deze woensdagmiddag gezellig mee gesport met de kinderen van Only Friends!IMG_6938

Onze dank gaat uit naar de kinderen van de Driemaster en de ondernemers uit Almere die dit mogelijk hebben gemaakt! Chapeau!