Finales rolstoelbasketbal op 18 april bij Only Friends

Ons prachtige Centre zal op zaterdag 18 april het decor zijn van de finales in de Johan Cruyff Foundation Junior League en tevens van de finale om de landstitel in de eredivisie van het rolstoelbasketbal.

Basketbal finale 18 april DEFF2De Johan Cruyff Foundation heeft als doel om mensen (met en zonder beperking) in beweging te krijgen en dan met name aan het sporten.

Zo ondersteunt deze mooie Foundation, met wie wij als Only Friends al jaren een warme band onderhouden, het rolstoelbasketbal voor de jeugd; vandaar dus de Johan Cruyff Foundation Junior League. De dag (18 april) start dan ook om 09.30 uur met een aantal 1/4 en 1/2 finales in deze League. Daarna worden er wedstrijden om 11.30, 13.30 en aansluitend om 15.30 de finale gespeeld.

Om 17.30 uur is het de beurt aan de eredivisie-rolstoelbasketbalteams. Zij strijden in een finale om het landskampioenschap van Nederland. En JA, het Only Friends eredivisie rolstoelbasketbal team is één van de twee teams. De tegenstander moet nog bepaald worden uit een duel dat op 10 april gespeeld wordt tussen Arrows en Devedo.Basketbal finale 18 april DEFF

Komt allen kijken, eerst naar de juniorenteams en daarna naar ons eigen Only Friends team dat dus na het behalen van de nationale beker nu ook strijd om het landskampioenschap. Dat mag je niet missen!