Ingrid loopt NY Marathon voor Only Friends

Vele duizenden mensen lopen jaarlijks de New York Marathon waaronder vele Nederlanders en dit jaar was Ingrid Rietveld daarbij.

De New York Marathon is feitelijk de marathon onder de marathons. De marathon start al in alle vroegte als de lopers per bus (maak er maar bussen van) vanaf Manhattan bij de New York Library vervoerd worden naar het startpunt op Staten Island. Vervolgens vindt de start plaats op de Verrazano Bridge en de lopers gaan dan direct de 2e wijk in van New York; Brooklyn. Zo volgen er op de tocht van ruim 42 kilometer nog Queens, de Bronx en Manhattan. In totaal 5 wijken van New York met de finish in het bekende en mooie Central Park.

Onze Ingrid na afloop van de NY Marathon

Onze Ingrid na afloop van de NY Marathon

Dit jaar (zondag 6 november) liep ook Ingrid Rietveld mee. Zij is de verzekeringsagent van Only Friends en liet zich door Friends & Family sponsoren ten bate van Only Friends. Hoe gaaf is dat!? Ingrid is al jaren verbonden aan ons en een sportieve dame die de uitdaging op zich nam om ooit een marathon te lopen. En waarom dan maar niet direct de mooiste, die van New York. Only Friends is altijd in haar gedachte en daarom kreeg ze het idee om zich te laten sponsoren waarbij de opbrengst naar ons gaat.

Uiteindelijk liep Ingrid, moe maar zeer voldaan, de marathon uit in iets meer dan 5 uren en bracht ze het mooie bedrag van €4.630,00 bij elkaar (en spontane donaties komen nu nog steeds extra binnen!). Namens alle kinderen en jongeren van Only Friends bedanken wij onze Ingrid voor dit geweldige bedrag en feliciteren we haar met het lopen van de marathon!! Je bent een topper!!