Febo vriend van Only Friends

Febo, bekend van de automatieken maar vooral van de overheerlijke kalfsvleeskroketten en grillburgers, is Special Friend van Only Friends geworden. Hoe gaaf is dat?

FeboFebo is zo Amsterdams als de Jordaan, de grachten en de westertoren. Onder de naam Bakkerij Febo opende de heer Johan de Borst op 11 augustus 1941 een banketbakkerij op een steenworp afstand van het Olympisch Stadion. Aldaar begon hij met het maken van heerlijk kroketten uit zelfgemaakte ragout en zo werd de basis gelegd voor het fantastische familiebedrijf. Inmiddels is de leiding van de Febo in handen van de 3e generatie, Dennis de Borst, en heeft de Febo meer dan 70 vestigingen tot inmiddels ver buiten Amsterdam. Dagelijks, in de zeer vroege ochtend, worden alle producten vers gemaakt uit de beste ingrediënten die er maar zijn. Kwaliteit staat zeer hoog in het Febo-vaandel en het is bewezen dat een broodje Febo-kroket gezonder is dan het broodje gezond dat overal te koop is.

Presentatie van onze Dennis bij kerstborrel Febo

Presentatie van onze Dennis bij kerstborrel Febo

“Sinds ik in Barcelona woon, kom ik iets minder vaak bij de Febo, maar wie mij kent weet dat ik bijna geen gelegenheid oversla om even langs te wippen voor een broodje speciaal of een broodje halfom; want dat zijn mijn favoriete broodjes” aldus Johan Cruijff, eveneens vriend van Only Friends.

Afgelopen maandag mocht onze Dennis op de kerstborrel van de Febo in de mooie vestiging in de Amsterdam ArenA zijn verhaal over Only Friends komen vertellen en aankondigen dat binnenkort bij, te beginnen, de Amsterdamse vestigingen de Only Friends collecte-bus komt te staan. Ook zal Febo binnenkort haar sponsor-contract met Only Friends ondertekenen. We heten daarom Febo als Special Friend welkom en wensen de Febo en al haar franchisers goede omzetten toe en hele fijne feestdagen! Op naar een jarenlange relatie!Febo 3