NIEUWS-ONLINE VEILING-DJ’s Bert & Barry-100uur4OnlyFriends in tante Roosje

Onderstaande bericht plaatsen wij als vooraankondiging op onze website in juli. Binnenkort is het zo ver en vandaag is de online veiling van start gegaan. HOORT ZEGT HET VOORT en DEEL! Alle opbrengsten zijn voor ONLY FRIENDS!

Hoe geweldig is het dat zeer regelmatig bedrijven, organisaties, rotary clubs, scholen en privé personen iets organiseren voor Only Friends dat geld in het laatje brengt om, zoals onze oprichter Dennis dat noemt, 100 jaar te kunnen worden met onze mooie club.

DJ Bert

Zo ook de DJ’s Bert & Barry, hoe gaaf is dat?! DJ Bert was al bekend met Only Friends en nadat hij de DJ was geweest op ons jaarlijkse vrijwilligersfeest, sloeg de vonk extra over. Als vader van een dochter met een beperking zei hij: “ik weet nog niet wat maar ik ga wat doen voor Only Friends”. Al snel kwam hij met zijn maatje DJ Barry op het idee om 100 uur muziek achter elkaar te draaien/verzorgen en vonden Café tante Roosje aan hun zijde.

DJ Barry

Café tante Roosje is een gezellig café aan het bekende Rembrandtplein (Amsterdam) waar je niet alleen een lekker drankje kan doen maar ook heerlijk kan eten. In dit café zullen de DJ’s Bert & Barry 100 uur hun kunsten gaan vertonen en zullen daarbij ondersteund worden door tal van artiesten, bekende Nederlanders en een mooi/gevarieerd programma met tal van verrassingen. Ook zal er een online veiling in samenwerking met BVA georganiseerd worden. Hoe cool is dit allemaal!?

De 100uur4OnlyFriends zal plaatsvinden vanaf dinsdag 17 september 20.00 uur tot en met zaterdag 21 september 00.00 uur. Het wordt een 100 uur non-stop feest in Café Tante Roosje! Komt allen en volg dit evenement op 100uur4.nl

DJ’s Barry & Bert