College Hageveld gaat Only Friends ondersteunen

Zo aan het einde van het jaar overdenken vele bedrijven, organisaties en clubs de tijd die achter ons ligt en in de donkere dagen voor en rond kerst denken we gelukkig vaak aan onze medemensen. Zo ook leerkrachten en medewerkers van college Hageveld in Heemstede. Zij kwamen in contact met Only Friends en hadden een mooi idee.

College Hageveld gezien vanaf hun sportveld

Ieder jaar organiseren onderdelen van college Hageveld (een school voor louter Atheneum (wel met Latijn) en daarmee uniek in Nederland) sponsoracties ten bate van goede doelen. De kinderen van de school lopen, rennen of fietsen dan gesponsord door familie, vrienden en buren en dit jaar is gekozen om x baantjes te schaatsen in december. Hoe leuk is dat? En heel gaaf voor ons is dat ze Only Friends als goede doel hebben gekozen.

Dennis presenteert voor een muisstille zaal vol leerlingen

Om de kinderen uit de 3e klassen (in totaal 9 en daarmee ruim 200 kinderen) een nog beter beeld te geven voor wie zij precies gaan schaatsen, gaf onze Dennis gisteren in het prachtige schoolgebouw van college Hageveld een presentatie over Only Friends. Gedurende zijn presentatie was het muisstil en kreeg hij een geweldige applaus na afloop. De kinderen, maar ook de aanwezigen leerkrachten en medewerkers van college Hageveld, waren zichtbaar onder de indruk. Op zijn beurt bedankte Dennis uit het diepst van zijn hart dat de kinderen voor Only Friends willen schaatsen. In januari zal een groepje kinderen en leerkrachten bij Only Friends mee sporten en de opbrengst van het schaatsen onthullen. Hoe leuk is dat?

Het mooie college Hageveld gezien van bovenaf

Dit is een praktijk voorbeeld van hoe organisaties (in dit geval een school) sponsoractiviteiten ontplooien voor goede doelen en college Hageveld dus voor Only Friends. Hoe hartverwarmend en het maakt de wereld een stukje mooier. Velen zijn college Hageveld voor gegaan maar het leek ons goed om dit soort mooie projecten een keer onder de aandacht te brengen.