Amsterdams zwemfestijn 2013 op het Centre

Op 26 mei zal in op het Ronald McDonald Centre vanaf 13.30 een recreatieve zwemestafette plaatsvinden voor jong en oud onder de naam het Amsterdams Zwemfestijn 2013. De organisatie en initiatief van dit event ligt in handen van Lionsclub Amsterdam Gijsbreght van Aemstel. 

Zoveel mogelijk

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk teams, zoveel mogelijk van te voren gesponsorde baantjes van 25 meter proberen te zwemmen. Iedereen kan meedoen! Of je je nu inschrijft met de jongens van de voetbalclub, of dat je de hele straat bij elkaar trommelt, of met je collega’s van het werk zoveel mogelijk baantjes gaat trekken: voor het goede doel kan het allemaal!

Hoe kan ik meedoen?

Allereerst is de organisatie op zoek naar teamcaptains, dat zijn er op dit moment ongeveer 10, maar er is plek voor meer! De teamcaptains zijn enthousiaste leiders van het team die zelf op zoek gaan naar zwemmers om een team te vormen. Een team bestaat uit 4 tot 8 zwemmers. Minder mag ook, meer is niet raadzaam.  Zwemmers bij jouw voetbalclub, bij jouw hockeyteam, bij het koor, bij de brandweer, bij de buurtvereniging, tussen jouw collega’s of binnen je familie, enzovoorts.

Sponsors

Ieder gevormd team zorgt voor eigen sponsoring. Iedereen kan sponsor zijn. Ouders, Oma’s en Opa’s, vrienden en familie, buren en/of collega’s. Sponsoren kan bijvoorbeeld voor een vast bedrag per baantje. Bedrijven kunnen een geheel naar hen genoemd team sponsoren of fungeren als een van de hoofdsponsoren van het evenement. Suggesties zijn welkom en bespreekbaar.  

Wil je meedoen? kijk dan op www.zwemfestijn.com/amsterdam

Alle opbrengsten komen ten goede aan Stichting Kinderbeestfeest en Sportclub Only Friends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *