ABN AMRO loopt giga bedrag bij elkaar voor Only Friends

In vele eerdere berichten hebben we vaak al terecht gemeld dat ABN AMRO en vooral ook hun medewerkers fantastische supporters en sponsors zijn van Only Friends. Zo ook in het weekend van 22 en 23 september bij de Dam tot Dam Loop. Hoe gaaf is dat!?

Wendy (rechts) met collega vol trots met medailles

Vele ABN AMRO-ers hebben gelopen tijdens de Dam tot Dam met Only Friends als goede doel. Een bedrag van maar liefst €28.750,= liepen ze bij elkaar. Zonder anderen te kort te doen, kunnen we Wendy Kattouw van ABN AMRO wel de grootste fan noemen. Zij zet zich al jaren in voor meerdere projecten van Only Friends en liep dit jaar, ondanks een spierziekte, ook mee. Wendy wilde graag, zoals ze dat zelf noemt, “het medaille gevoel ervaren” en in de geest van Only Friends “Je bent goed zoals je bent!” de Dam tot Dam lopen.

Na afloop zei ze dan ook dat het meer dan waard was en aan onze oprichter Dennis, kon een cheque van maar liefst €28.750,= uitgereikt worden. Dennis was, zoals gebruikelijk, zeer dankbaar en bedankte de ABN AMRO-ers om zo een stap te zetten in het verwezenlijken van zijn droom: 100 jaar worden met Only Friends. Voor een mooi filmpje klik hier.

Langs deze weg bedanken we nogmaals alle ABN AMRO-ers! Chapeau!