30 okt. De KidsHouseRun

Foto van de KidsHouseRunDe KidsHouseRun is een super gezellige sponsorloop voor alle kinderen uit Amsterdam-Noord en daarbuiten! En het leuke is dat jij met je deelname kinderen met een lichamelijk of geestelijke beperking helpt! Het is namelijk de bedoeling dat je zoveel mogelijk sponsors zoekt. Het geld dat je ophaalt, gaat naar het goede doel: Ronald McDonald Centre en Sportclub Only Friends. Met dit geld kunnen we veel kinderen met een beperking laten sporten.

Schrijf je daarom nu in voor de KidsHouseRun op 30 oktober a.s.!

Om mee te doen aan de KidsHouseRun moet je je van te voren inschrijven via het inschrijfformulier.

 Hoe gaat dat? 

>>Klik op deze link en download het inschrijfformulier<< Vul dit formulier in en stuur het op per post naar het Ronald McDonald Centre, Postbus 36439, 1020 MK Amsterdam, of email: info@rmdc.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. We vragen 2 Euro inschrijfgeld, bij aankomst op de dag zelf betaal je de 2 Euro. Je krijgt dan gelijk je startnummer.

 Sponsors

Het is dus de bedoeling dat je zo veel mogelijk geld bij elkaar verzameld. Als KidsRunner help jij dan andere kinderen!  Je kunt met het sponsorformulier iedereen vragen of ze je sponsoren. Begin met je vader, moeder of verzorger. Maak daarna een rondje in de buurt en ga langs bij mensen die je nog meer kent. Misschien heb je ooms en tantes, neefjes of nichtjes of aardige leraren. Iedereen kan jouw sponsor worden.

Via het sponsorformulier kun je al je sponsors makkelijk opschrijven en weet je hoeveel geld je ophaalt.

>>Download hier het sponsorformulier<<

Sponsoren kunnen een eenmalige incasso afgeven door middel van het plaatsen van hun handtekening en rekeningnummer op het sponsorformulier.
Mocht je veel contant geld ontvangen, dan kun je dit inleveren bij de Rabobank in Amsterdam-Noord (Buikslotermeerplein).
>>Lees hier meer over deze procedure<<

Met jouw actie kun je kinderen met een handicap helpen. Dus zet hem op en vraag al je vriendjes en vriendinnetjes om ook mee te doen!

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@rmdc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *