Only Friends Eindhoven ook van start

Afgelopen week waren onze oprichter Dennis en zijn rechterhand Johan aanwezig bij de kick off van Only Friends Eindhoven. Hoe gaaf is het dat het Only Friends-virus ook in Brabant is doorgedrongen.

In wit het bestuur van Only Friends Eindhoven (Arno, John en Natasja) geflankeerd door Dennis en Johan

John Warrink is al jaren dik bevriend met ons en als rechtgeaarde Brabander vond hij het tijd dat er ook een Only Friends Eindhoven zou komen. Hij vond al snel zijn vriend Arno Hendrikx aan zijn zijde en toen ook Natasja ter Veer zich meldde om te helpen met de start, was het trio compleet en ook qua aantal voldoende en goed om het bestuur van de inmiddels ingeschreven stichting Only Friends Eindhoven te vormen.

Aandachtig luisterende aanwezigen

Na tal van voorbereidingen was vorige week dinsdag de openings-kick off in het gezellige restaurant de Verlenging in het PSV-stadion. Zo’n 50 geïnteresseerden van verschillend pluimage waren op de uitnodiging afgekomen om de presentatie van onze Dennis mee te maken en van John te horen wat de status is van Only Friends Eindhoven. Een prachtig sportcomplex staat al ter beschikking en de PSV-Foundation heeft het initiatief al warm omarmd. De start is dus veel belovend en de werving van leden (waarvan de eerste aanwezig was) en vrijwilligers is in volle gang.

Wij wensen Only Friends Eindhoven veel succes bij de start en waar mogelijk ondersteunen we vanzelfsprekend vanuit Amsterdam.